Marttatoiminta jää tauolle

13.3.2020

Marttatoiminta jää tauolle

Suomen viranomaiset ovat 12.3.2020 antaneet uudet ja aiempaa tiukemmat ohjeet epidemian leviämisen estämiseksi tai hidastamiseksi. Viranomaiset suosittelevat välttämään kaikkia kokoontumisia, matkustamista niin kotimaassa kuin ulkomailla sekä kaikkea ryhmäharrastustoimintaa viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Marttaliitto tukee omilla menettelyillään viranomaisten toimintaa ja pyrkii ehkäisemään viruksen leviämistä.

Marttaliitto ohjeistaa, että
– Marttayhdistysten kokoukset, tapaamiset, kurssit ja muut tilaisuudet siirretään tai perutaan ainakin 30.4. asti, ellei niitä kyetä järjestämään etäyhteyksin.
– Muiden tahojen järjestämiin tilaisuuksiin ei osallistuta kuin etäyhteyksin.

Ohjeet ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat tällä hetkellä käytännössä kaikkea toimintaa ja tilaisuuksia, jotka on ollut tarkoitus pitää ennen 30.4.2020. Tilanteen kehittymistä ja viranomaisohjeita seurataan aktiivisesti ja annamme niiden perusteella tarvittaessa uusia ohjeita.